O nama

Želimo da Vas upoznamo da preduzeće za proizvodnju, promet i usluge Lutovac&M.Company sa velikim uspehom u okviru svog proizvodnog programa izrađuje mrežastu galanteriju, police, nameštaj metal – prohrom, dvorišne ljuljaške, baštenske stolice i stolove, izrada ograda unutrašnjih i spoljašnjih u kombinaciji prohrom, metal – plastifikacija, francuzeri, rukohvati, kapije, bilbordi, izgrada garažnih i halskih vrata, stalaža izložbenih za ulje za benzinske pumpe,rafova za sve namene korisnika.Takodje se bavi uslugama: zavarivanja, savijanja, plastificiranja crnog metala.

Dobar početak, konstatan napredak u obimu i kvalitetu ugovorenih poslova dinamizirao je razvoj firme, koja je iz godine u godinu  jačala kako po obimu poslovanja, tako i po nabavkama sve modernije opreme za brojne radne pozicije. Usavršavajući takozvani metalni program naši proizvodi postaju sve prijatniji za oko, udobniji za sedenje, laki za održavanje i dugovečni za eksploataciju.

Proizvodimo i rezervne delove za ciglane i fabrike opeke: valjci – glatki,povratni i amortizujući, valjci za transportere sa gumenom trakom i transporteri za kompanije rudnika za podzemnu eksploataciju ruda Srbije.

Remontujemo transportere i radimo izradu novih valjaka.

Mi za Vas znamo – Vi nas upoznajte!

S poštovanjem,
Direktor: Marija Lutovac